15 Şubat 2016 Pazartesi

HİGH SCHOOL LOVE ON

HİGH SCHOOL LOVE ON


TEMMUZ 2014
Fantastik Gençlik Romantik

OYUNCULAR
Nam Woo Hyun - Shin Woo Hyun
Kim Sae Ron - Lee Seul Bi
Lee Sung Yeol - Hwang Sung Yeol


UYARI: Bu sayfada spoiler bulunmaktadır.

                Türü itibariyle konusu çok ağır olmayan eğlenceli bir dizi diyerek başlamak istiyorum. Hem fantastik hem gençlik türü birleşmiş tam da benim izlemeyi sevdiğim bir dizi ortaya çıkmış. Eğer bu türdeki diziler ilginizi çekiyorsa izlemenizi önerebileceğim bir Kore dizisi.
                Dizi, ölen insanların ruhlarını alıp yolculuklarında onlara eşlik eden ve ölüm vakti gelmemiş insanları da koruyan bir meleğin insan olmak istemesini konu alıyor. Bu melek bir gün her zamanki gibi ölecek olan birinin yanındayken işler karışır ve beklenmedik şekilde bir insanın hayatını kurtarır. O andan itibaren onunda insan olma yolculuğu başlamıştır. Gözlerini hastanede açan melek insan olduğuna şaşırmakla meşgulken kurtardığı Shin Woo Hyun da onun kazadan dolayı hafıza kaybı yaşadığını düşünür. Melek kendine Lee Seul Bi ismini uydurarak tek tanıdığı insan olan kurtardığı Shin Woo Hyun ile yaşamak ister. Shin Woo Hyun’nun babaannesi Lee Seul Bi’yi evlerine götürerek ona iş verir. Tekrar melek olmanın çabasını veren Lee Seul Bi bu arada dünyaya da uyum sağlar. Bu kızın çok zeki olduğunu anlayan babaanne onu torunuyla aynı okula yollar. Bu ikili arasında ki didişme hem evde hem okulda devam ederken aralarındaki bağ aşka dönüşür. Kaderin oyunu gibi bir de Hwang Sung Yeol adında arkadaş edinirler. Bu üçlü çok iyi arkadaş olmuşken ve herşey güzel giderken Sung Yeol’un da Lee Seul Bi’ye karşı birşeyler hissetmesi işleri biraz karıştırır.
                İlk başlarda tek amacı tekrar melek olmak olan Lee Seul Bi zamanla insan olmayı istemektedir. Zaten insan hayatına bir ilgisi olan Lee Seul Bi birde aşık olunca insan olarak dünyada kalmaya karar verir. Ama bu o kadar da kolay değildir. Melek olduğunu gizlemelidir fakat onun melek olan ve ona karşı boş olmayan arkadaşı işleri zorlaştırmaktadır.
                Diziyi gayet eğlenceli bulup çok sevdiğimi söylemeliyim. Gençlik dizisi olması itibariyle konuları çok ağır değil. Aşk üçgeninin hatta aşk dörtgeninin olduğu bu dizide zaman zaman roller değişip beklenmedik olaylarla karşımıza çıksalar da ben eleştirecek bir şey bulamadığımı söylemeliyim.
                Bunların dışında dizide yakışıklı yüzler arayan gençlere de seslenmek istiyorum. Bu dizide bunu bolca bulabilirsiniz. Başrol oyuncularımız zaten çok bilinen bir grubun üyeleri. Ama bu kadarla kalmamışlar dizinin her yerine biraz yakışıklı serpmişler. J


































     Eğlenceli güzel bir dizi olduğunu tekrar hatırlatarak bitirmek istiyorum yazımı. Daha izlememiş olanlara izlemelerini öneriyorum izleyenlerden de fikirlerini yorumda paylaşmalarını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder